Teenagerku bojující s rakovinou podpořily stovky lidí, když využila své možnosti si cokoli přát, aby uspořádala sbírku jídla pro lidi bez domova. 

Dospívající dívka Emma Allred byla před několika lety diagnostikována s vzácnou rakovinou vaječníků. Nyní je její fotka obrazem štědrosti. Využila možnosti svého přání z nadace Make-A-Wish (angl. Něco si přej), která se snaží dětem trpícím vážnými zdravotními problémy splnit jejich sen.

Její přání bylo pomoci lidem bez domova uspořádáním sbírky jídla. Nedávná událost 13leté dívky tak přilákala stovky lidí. Neuvěřitelná účast je tak důkazem Emmina obětavého ducha.

„Navzdory snahám a přemlouvání ze strany jejích sourozenců si ze všech věcí vybrala právě pomoc bezdomovcům,“ řekla Emmina matka Nina Allred místním zprávám KMVT.

Dle zpráv Inside Edition se v parku ve městě Twin Falls objevily davy lidí a darovali více než 5 900 kg jídla určených primárně do spíže. Do sbírky se zapojily také místní organizace, mezi nimiž byli například hasiči nebo obchody s potravinami.

Velké množství jídla darováno lidem bez domova

Velké množství jídla darováno lidem bez domova

Účastníci si kromě štědrého darování jídla užili na události zábavu v podobě malování na obličej, cukrovou vatu a grilování. Emma byla obrovskou podporou, kterou získala od svého okolí, šokována.

„Byla ohromená ale velmi si vážila podpory komunity,“ řekla Huffington Post Julie Thomasová, regionální manažerka nadace Make-A-Wish pro východní Idaho. „Je velmi plachá a skromná; pořád přemýšlela, proč se s ní všichni chtěli vyfotit.“

Thomasová dále říká, že šíření laskavosti je prostě součástí Emmy.

„Ona chce jen pomáhat druhým!“ Vysvětluje. „Řekla, že existuje mnoho dalších méně šťastných lidí a že jim chce za každou cenu pomoci!“

(Visited 16 times, 1 visits today)