Lucas Holliday byl ještě donedávna obyčejným michiganským prodavačem, i když s neobyčejným hlasem. Jeho daru a talentu si ale všimla jedna ze zákaznic. Nahrála video a sdílela ho na internet. Následným událostem pak nemohl uvěřit ani samotný Lucas. 

Nakia Robinson, autorka videa, je pravidelná zákaznice obchodu Dollar General v americkém Lansingu, kde její nejoblíbenější prodavač pracuje. Ten každou její návštěvu odměňuje malým pěveckým vystoupením. A protože to není ledajaký výkon, nahrála si to Nakia na telefon a sdílela na Facebooku. Video, které má nyní přes 600 tisíc zhlédnutí, se stalo natolik populární, že Lucase pozvali i do ranní show.

„Občas si jen tak broukám, občas si zpívám jen tak pro sebe. Jindy mám zase ponurou náladu když pracuji, jsem zaneprázdněn… nebo jsem ve stresu. Ale vždy, když se mě někdo zeptá, tak to ze sebe dostanu,“ řekl Lucas v ranní show Good Morning America.

Holliday dále uvedl, že nezpívá sice úplně všem, ale minimálně vždy těm, kteří ho o to požádají. „Je to šílené, jen tak sledovat lidi šířit pozitivitu,“ řekl v rozhovoru. Překvapení poté přišlo v ranní show o něco později, když moderátoři ukázali Lucasovi nahrávku, na níž byl sám autor písně, soulový zpěvák Maxwell.

„Ahoj Lucasi, tady Max. Viděl jsem tvoje video, kde zpíváš ‚Ascension‘, zněl jsi neuvěřitelně. Chtěl bych tě osobně pozvat na stage při mém pátečním koncertu v Detroitu. Doufám, že se k nám připojíš. Gratuluji, máš úžasný hlas,“ řekl zpěvák ve videu. „Ano! Prosím! Prosím!“ odpověděl pouze Lucas, jako by tomu nemohl uvěřit.

Jenže nic z toho se mu nezdálo a Lucas se koncertu opravdu zúčastnil. Už ale nikoli jako prodavač, ale jako celebrita.

(Visited 14 times, 1 visits today)